Juuri kun pääsee vauhtiin suolaisenmakeassa toimistosiivouksen kurjuuden maksimoinnissa, niin PÄNG! positiivinen yllätys lävähtää päin näköä. Orava peruspesi (omalla ajalla, jokapäiväisen työn helpottamiseksi) toimistojen wc:t ja tänään ne YLLÄTYS YLLÄTYS olivat edelleen silmiinpistävän siistissä kunnossa. Kiitos siitä.
Jollakulla oli kaakaot (automaatti siis toimii!!!!!) kaatuneet työpöydälle. Kuivahtanut kaakao lymyili tietokoneen näppäimistön sekä näytön taakse piilotetun hiirimaton alla. Eläköön terve maalaisjärki.
Hiski  sai kommentillaan lämpimät muistot nousemaan mieleen. Toimistoronsujen killerit ovat tuttuja. Harmikseni tämänhetkisessä kohteessa porukka on vielä kovin nuorta. Eivät ole päässeet vielä sille tasolle jossa esim. kahvikupinrenkaat pöydällä piiloitetaan ainakin osittain post-it lapun alle tai paperisilppu heitetään roskakorin taakse pöydän alle.

Lumitöihin päästiin. Työnantajahan on unohtanut kokonaan toimittaa työkamppeet. Ei se mitään, toppavaatetusta löytyy toki omastakin kaapista. On vaan ikävä sotkea omia vaatteita töissä. Lunta oli vähän perkeleesti. Osassa kohteista iso kone oli jo käynyt ennen meitä eli kolaa sai hilata jokusen kilometrin yön aikana. Tuuli oli tappavan kylmä mennessään hanskoista läpi. Työnantaja oli myös päättänyt hauskuuttaa työrupeamaa antamalla yhden ehjän ja yhden rikkinäisen lumikolan välineistöksi. Rikkinäinen ei kulkenut kuin epäinhimillisessä asennossa työskennellen ja välillä tökkäsi silti kuin seinään. Alavatsa otti iskut vastaan ilolla.
Aikaa oli arvioitu menevän ainakin puolet vähemmän. Edellinen käsilumityöntekijä on ollut teleportaatiotaitoinen fakiiri. Näin sen on oltava.
Kiteytettynä: Kyllä muuten ketutti. 

Kuittaa Pöllö
Hu huu
1290717600_img-d41d8cd98f00b204e9800998e